Van der Burgt Opleidingen
blank.png

Over van der Burgt

 

Van der Burgt Juridische Opleidingen en Contractonderwijs is sinds 2002 een onafhankelijke en een zowel door CEDEO als DEKRA Certification gecertificeerde onderwijsinstelling voor het notariaat, de makelaardij en de advocatuur.

Niet alleen het leveren van kwaliteit, maar ook een persoonlijke benadering en grote betrokkenheid vinden wij van essentieel belang.

Onze cursussen worden verzorgd door specialisten die hun strepen hebben verdiend in de praktijk. Het doel dat wij voor ogen hebben is de cursussen interactief te geven; de cursisten gaan in gesprek met de docent en met elkaar.

Een greep uit de docenten welke cursussen geven (of hebben gegeven) voor Van der Burgt Opleidingen:


- Mr. H.A. Bosman, notaris, (oud-)advocaat en universitair docent. Rechtsgebied: Vastgoed;


- ir. J.F. Malschaert, verbonden aan Lakerveld ingenieurs & architectuurbureau. Rechtsgebied: Vastgoed;
 

- ing. R. Brouwer REV RT RMT, makelaar o.g. Rechtsgebied: Vastgoed;


- Prof. mr. W.D. Kolkman, Hoogleraar Notarieel Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, tevens werkzaam in de notariële praktijk. Rechtsgebied: Familievermogensrecht en Erfrecht.


- Mr. J.C. Van Straaten, Oud-notaris, zelfstandig opleider, universitair docent en auteur van “Wegwijs in de Overdrachtsbelasting”. Rechtsgebied: Overdrachtsbelasting en Omzetbelasting.


- Prof. mr. L.C.A. Verstappen, Hoogleraar Privaatrecht in het bijzonder Notarieel Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tevens werkzaam in de notariële praktijk. Rechtsgebied: Familievermogensrecht en Erfrecht.


Van der Burgt Opleidingen organiseert niet alleen cursussen op vaste plaatsen in het land maar ook kunt u een passende offerte opvragen voor een cursus binnen uw (branche-) organisatie.


Uw contactpersoon bij Van der Burgt Juridische Opleidingen en Contractonderwijs B.V. is de heer Bart Stringer.

© 2010. All Rights Reserved. info@vanderburgtopleidingen.nl - Pa Verkuyllaan 2 - 1171 EE Badhoevedorp - Tel.: 020 358 14 60
IBAN: NL44RABO0373137311 - BIC: RABONL2U - Kamer van Koophandel 34217013 - BTW-nummer NL 8137.59.924.B01
Algemene voorwaarden - Privacyverklaring

Powered by : Successfully